NOVOSTI

Promocija Barts hard seltzera

Promocija Barts hard seltzera

admin

May 5th, 2021

No comments

Protekli vikend uspješno smo odradili promociju za klijenta Jamnica plus d.o.o u sklopu njihove kampanje za predstavljanje novog proizvoda na tržištu : Barts hard seltzer.

Barts je novi brend koji donosi inovativnu kategoriju pića, jedinstvenu na ovim prostorima. Ovo niskokalorično gazirano alkoholno piće na bazi gazirane vode sa voćnim aromama i 4% alkohola predstavlja hard seltzer i svrstava se u kategoriju alkoholnih pića.

• Barts je trenutno dostupan u dva različita okusa – brusnica te kombinacija limuna, limete i đumbira i na tržištu je dostupan u staklenoj ambalaži od 275ml.
• Barts hard seltzer sadrži svega 29 kalorija na 100ml proizvoda sa udjelom alkohola od 4%. To ga čini izuzetno blagim pićem koje za sobom ne ostavlja naknadni okus i težinu alkohola.

• Okus brusnice predstavlja balans voćne svježine u kombinaciji sa notom alkohola, dok okus limuna, limete i đumbira spaja kiselost citrusa i ljutkastu notu đumbira sa dodatkom alkohola.
• Zbog toga su oba okusa izuzetno osvježavajuća i ugodna za konzumaciju.
• Barts hard seltzer donosi novu perspektivu i drugačiji pogled na svijet alkoholnih pića, potičući upuštanje u nove izazove.

Promocije smo odradili (fotogaleriju možete pogledati ovdje) u prodavaonicama Interspara u sklopu trgovačkih centara City Centar East i West, te smo svakom kupcu Barts proizvoda osigurali instant nagrade.

Comments are closed.