O NAMA

 

Special Events Team

je nastao u sklopu marketinškog odjela multinacionalne kompanije (Coca-Cola HBC Hrvatska). Dugogodišnjim operativnim iskustvom pretvorili smo mnoštvo vlastitih ideja i inovacija u efikasne promocije.
Sukladno izazovu vremena i tržišta, odlučili smo krenuti korak dalje te oblikovati i realizirati Vaše ideje učinkovito kroz uspješne projekte.

Special Events Tim stvara i razvija inovativne modele komunikacije. Naša strategija jest direktan prijenos informacije o proizvodu ili usluzi s obzirom na način, mjesto i u vrijeme koje će dati najbolje rezultate.
Proizvodom fokusirani stvaramo mehaniku i animaciju prilagođenu ciljnoj skupini.

Konceptualno nudimo potpuna rješenja, koristimo vlastitu razvijenu metodologiju i promocijske alate koji garantiraju uspješnu realizaciju najzahtjevnijih marketinških akcija.

Prihvaćamo, uvažavamo trendove i kreiramo nove. Stvaramo pobjedničku atmosferu koja će ostvariti očekivane rezultate, doprinijeti trajnom zadovoljstvu potrošača i Vas kao uvaženog klijenta.

THE CLOSEST TEAM TO CONSUMER

Pristupiti marketingu svojim promotivnim alatima i približiti se krajnjem potrošaču, te potaknuti njegov interes za proizvodom korištenjem efikasnih marketinških tehnika uz dobru zabavu.

VIZIJA

Kroz kvalitetan i dugoročan rad na terenu i edukaciju kadrova, imati najbolje članove tima koji će besprijekorno izvršiti zadatak koji im je povjerenStvoriti dugoročne i kvalitetne odnose s klijentima

Biti vodeća BTL marketinška agencija

MISIJA

Koristimo vlastitu razvijenu metodologiju i promocijske servise, koji garantiraju uspješnu realizaciju najzahtjevnijih cjelina marketinških aktivacija.

U suradnji sa našim klijentima, a kroz korištenje inovativnih ideja, primjenu dobre poslovne prakse i uz poslovanje po najvišim standardima, mi osiguravamo izvrsnost robnih marki klijenata koje zastupamo.

Pratimo lokalne, regionalne i globalne trendove

Pokušavamo razumjeti želje klijenata, njihove ciljeve, ciljne skupine i kupovne trendove, stvarajući tako pobjedničku strategiju koja će ostvariti planove prodaje i plasmana.

Special Events Team:

Vlado Malešević

Director & Owner
vlado.malesevic@se-team.hr

Marko Mutak

Regional Agency Specialist
marko.mutak@se-team.hr

Perica Martić

Regional Agency Specialist
perica.martic@se-team.hr